…har lediga platser! Vi hoppas att du och ditt barn vill komma till oss på Skönsmon och vill gärna berätta för dig om vår verksamhet.
Loppans lokaler är lyxigt stora med sina 400 kvm. I samlingsrummet finns det mesta man kan önska sig; matbord, soffor, biljardbord, spel och tv för fredagsmyset. Men det finns fler rum: gympasal, legorum, kuddrum, pysselrum, musik/dans/pingisrum och biorum/scen. Allt är tillgängligt för barnen.

I utemiljön finns tillgång till en lekpark, en fotbollsplan och gräsmattor och park-ytor. Vi är mycket utomhus och det finns alltid en vuxen med barnen.

Vi är engagerade och påhittiga. Varje år arrangerar vi Lucia och Småstjärnorna, en liten melodifestival där de som vill får sjunga och dansa. Under lov och ledigheter åker vi till Boda borg, Norra berget, grillplatser, badstränder eller andra roliga platser. Eller bara tar det lugnt hemma på Loppan.
Du hämtar och lämnar på Loppan. Vi promenerar med barnen i den friska luften både till och från skolan.
Frukost och mellanmål serverar vi självklart. Och lunch förstås, när barnen har heldagar på Loppan.
Loppan är öppet på studiedagar när skolan är stängd. Barnen får träffa kompisar, du får jobba om du vill.

Det kostar lika mycket som att ha barnet på skolans fritids. Kommunens maxtaxa tillämpas. Men man får mer.
Loppan är ett föräldrakooperativ vilket innebär att du som förälder förväntas engagera litegrann dig i barnens fritids. Rent konkret innebär det en insats per år, ofta 3-4 timmar handling,
luciahjälp, öppet hus eller något annat praktiskt.
Du förväntas också delta på årsmötet och på en
städkväll (2 timmar) per år.
Låter det intressant? Barnen får gärna komma hit och prova en dag på Loppan, med eller utan förälder. Kom in till oss eller slå en signal så berättar vi mer, eller prata med andra föräldrar som har barnen hos oss på Loppan.
Tfn: 072-212 72 25

www.loppansfritids.se

info@loppansfritids.se

Loppans fritids,

Skönsmohuset, Fridhemsgatan 71